lørdag den 10. august 2013

Følelsen af hjernerystelse?


Har haft nogle forfærdeligt hårde dage for hovedet. Onsdag og torsdag var værst. Har prøvet at sætte ord på hvordan det føles. Det er svært at beskrive, men har gjort et forsøg.

Det begynder at trykke mere og mere i mit hoved. Det føles som om det trykker i ørene/øregangene og jeg begynder at gabe igen og igen. Prøver at afhjælpe det ved at knække i kæben, strække kæben og tygge på noget. Det gør ondt bag mine øjne og spænder voldsomt i panden og i tindingerne. Jeg får svært ved at åbne øjnene ordenligt, bliver ekstremt træt og har en fornemmelse af at der mangler ilt til hjernen. Efterhånden bliver det til rigtig smerte og min svimmelhed bliver værre og værre. Får en fornemmelse af at min hjerne imploderer eller skrumper og at mine øjne bliver trykket ind i hjernen. 

Giver det mening for nogen? 

Det er egentlig den følelse jeg går rundt med altid, bare i varierende grad. Og som jeg i juli oplevede at kunne slippe helt for i perioder. Holder fast i at hvis jeg kunne have det godt bare én gang, så må det kunne findes igen.