torsdag den 3. januar 2013

Min kærlighedserklæring:







Her er billeder fra vores nytårsaften. 
Min dygtige mand stod for hovedretten, og hvis den ikke ser appetitlig ud, så er billedet misvisende! Den smagte skønt. Hovedretten bestod bl.a. af hummer og havtaske, sukker-saltede tranebær, hummerbisque, knasende sprød grønkål og kålfyldte kåldolmer med 3 slags kål. Mmmmm.... Dejlig mad og dejlig mand :-).

Udover at han er en dygtig kok, så er han også et fantastisk menneske. Han siger aldrig nej og er altid åben overfor nye muligheder. Han tænker store tanker og deler dem med mig. Han er klog, betænksom, eftertænksom, sjov, sød og sej.

På grund af ham bliver en kedelig køretur til en hyggelig udflugt med spændende samtaler. På grund af ham har vi, imens jeg har været syg, både været på ferie i Frankrig, Italien, Egypten, Tyrkiet, Island og USA. Vi har boet i Palma, flyttet hjem til mine forældre, fundet og købt ønskelejligheden, er blevet gift i Las Vegas og har holdt drømmebryllup for ingen penge. 

Og nu er vi måske på vej på endnu et udenlands eventyr....

 
For alt dette vil jeg sige ham tak. Han har været den største grund til at livet har været sjovt at leve på trods af sygdom og elendighed. Tænk på hvor sjovt det kan blive uden sygdom!

Det er min kærlighedserklæring til ham fra mig.