lørdag den 25. januar 2014

Bananpandekager:


 
Disse bananpandekager udgør min morgenmad for tiden. Er ret vild med at starte dagen med dem, så tænkte jeg ville dele opskriften med jer.

Jeg laver et par stykker eller fire ad gangen, så jeg har til et par dage. Og så spiser jeg dem med en bærkompot rørt sammen af lidt sukker og bær fra frost. Lige for tiden består den af hindbær, blåbær og stykker af mango og ananas. Ja det er ret luksus :-).

Til én pandekage skal du bruge:

1 banan
2 æg
smør

Blend banan og æg og hæld hele portionen på en varm pande med smeltet smør. Prøv dig frem med varmen, men ikke for varmt da pandekagen skal være tyk og "fluffy" og derfor har brug for måske 5 min før den er klar til at vende. Start evt med en varm pande og skru så ned når dejen er kommet på. Prøv ikke at fordele dejen på hele panden, men lad den flyde nogenlunde ud som den vil, så er den nemmere at vende. 

Hvis man laver til flere dage er det min erfaring at det er bedst at blende hver portion for sig, så hælde det på panden og derefter blende en ny portion. Ellers risikerer man at den første pandekage næsten kun består af æg og den sidste af banan. 

God fornøjelse derude.