mandag den 13. maj 2013

Rejseråd:

Skrev i et gammelt indlæg at jeg på et tidspunkt ville evaluere lidt på rejsen til Brasilien...

Det har jeg nu tænkt mig at gøre med en række rejseråd jeg vil give videre. Dermed ikke sagt at de passer til alle, men det er de råd jeg ville give mig selv inden rejsen, hvis jeg havde vidst hvad jeg nu ved.

Rejs kort. 
Lange flyrejser er hårde, så hvis det kan gøres med en kortere flyvetur eller med tog kan det være blidere for hovedet. På de lange flyveture kommer flyet også højere op, hvilket påvirker mig meget.

Bo alene. 
Det er meget hårdere at være gæst end man lige tror. Fremover ved jeg at hjernerystelse ikke hænger sammen med at være på besøg i længere tid af gangen. Ihvertfald ikke hvis man får dårlig samvittighed over ikke at kunne hjælpe til, ikke kunne vise sin taknemmelighed over gæstfriheden og ikke kunne være social når det er forventet.

Vær fri. 
Sørg for at have en bil til rådighed eller på anden måde nemt selv at kunne komme rundt uden at være afhængig af andre. Hvis man har brug for at ligge på stranden en hel dag eller sidde og stene på en fortovscafé er det det man skal gøre. Det er ikke med hjernerystelse at man skal stå og vente på at alle er klar til at køre, at man skal planlægge dagens program ud fra alles ønsker, eller føle sig forpligtet til at se de sædvanlige seværdigheder.


I bund og grund er det vigtigt at være egoistisk når man planlægger sin rejse, således at man kan være egoistisk på rejsen uden dårlig samvittighed.

God tur!