tirsdag den 11. december 2012

Alene hjemme..


Er alene hjemme i aften. Det var virkelig rart de første 4 timer. Havde pizza, stearinlys, tv og var virkelig træt. Nu er det bare lidt kedeligt.

Er der nogen derude med hjernerystelse eller hovedpine der kender det at man roder rundt i sofaen for at finde en stilling der gør mindre ondt i hovedet? Netop pga hovedpinen havde jeg lagt mig på sofaen foran fjernsynet men det er ikke så afslappende at kæmpe med at finde den rigtige stilling. Desuden ryger der en del mad og drikke indenbords i håbet om lindring. Nok et ret urealistisk håb og alligevel forsøger jeg gang på gang ;-).

Føler mig lidt halvsløj så vil lave mig en stor kop ingefær the og se hvad jeg ellers kan finde af vitaminer og andet der kan holde sygdom for døren. Hvis jeg ikke kan bekæmpe hovedpinen kan jeg måske vinde over forkølelsen.  

Afspænding og afslapning?

Var til afspænding idag, men det er så ubehageligt og uvant for min krop at slappe af at jeg mest af alt får lyst til at græde når jeg skal give slip. Til sidst faldt jeg dog hen og blev dejligt træt og tung i kroppen. Det holdt efterfølgende ca 20 min, derefter var det tilbage til hovedpine, ubehag og udmattelse.

Er begyndt at optage forskellige programmer i fjernsynet, så jeg altid har noget rart at stene til hjemme på sofaen. I dag var det et afsnit af danmarks næste topmodel der blev gemt til hårdere tider på sofaen :-).