tirsdag den 4. juni 2013

Om træthed:Ovenfor et billede af en træt hund der også har brug for at hvile hovedet :-). 
  
Nedenfor et link til artikel om træthed efter hjerneskade, men den beskriver også godt hvordan det kan være efter hjernerystelse eller piskesmæld. Lidt meget tekst, sorry...

http://www.hjernesagen.dk/genoptrening/skjulte-handicap/trethed-og-hjerneskade-om-at-fa-ro-i-hovedet/?searchterm=piskesmæld

Heldigvis kan jeg godt mærke fremskridt og får nu sjældent de angst/trætheds-anfald som bliver beskrevet i teksten. Anfald fremprovokeret alene af tanken og forventningen om de kræfter man skal finde frem, og som fik mig til at bryde sammen allerede inden der kom gæster ind af døren. Jeg har mange gange stået og grædt og rystet på toilettet lige inden jeg skulle være med i en social sammenhæng. 

I dag er jeg dog ofte ved at falde i søvn i minutterne lige inden jeg får eller skal på besøg. Tænker at det er det samme fænomen der dog er blevet mildere. 

Hvad der ihvertfald er interessant ved artiklen er at der er forskel på den træthed som henholdsvis raske og som vi oplever. Det er svært at forklare, men det er også sådan jeg oplever det. 
Træthed er ikke længere bare træthed...