fredag den 18. oktober 2013

Til stede:Har nydt det smukke vejr i dag. Først ved en gåtur med barnevognen og senere inde fra lejligheden hvor efterårs-udsigten viser sig fra sin pæneste side. 

Kom til at tænke på en bekymring jeg havde angående selve fødslen i forhold til min sygdom. Jeg var virkelig bange for ikke at kunne være til stede i oplevelsen fordi det kunne blive for overvældende. Sådan havde jeg det til mit bryllup, hvor indtrykkene blev for mange og hvor jeg oplevede at mine følelser lukkede ned. Jeg var på en måde ikke rigtig til stede til tider. Ved ikke om andre har prøvet noget lignende. Det er lidt som om det er en drøm og ikke virkelighed man bevæger sig i.

Heldigvis var det intet problem til fødslen. Og det er selvom at det uden sammenligning er den vildeste oplevelse jeg har prøvet både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg kunne hele tiden mærke mine følelser og mig selv i situationen, og jeg vil faktisk sige at jeg følte mig helt rask i det øjeblik. Endda også dagen efter. Jeg fik virkelig lov til at få den samme oplevelse som jeg ville have haft som rask, og det er jeg meget taknemmelig for. 

Takker min krop for at kunne trække nogle kræfter frem jeg ellers ikke ejer.