søndag den 6. januar 2013

Lydbøger:I lange perioder har lydbøger været min eneste beskæftigelse. 
Og HURRA for lydbøger! Ved ikke hvad jeg ellers skulle have lavet. De har været med til at give mig en følelse af at tiden ikke bare forsvinder ubrugt. Af samme grund skrev jeg i starten en lang liste over alle lydbøger jeg hørte. Et konkret bevis på at jeg havde fået noget ud af tiden. Da jeg rundede 200 lydbøger gik jeg i stå med listen. Ikke med lydbøgerne.

Jeg hører lydbøger alene derhjemme, i sengen inden jeg skal sove, om søndagen sammen med min mand på sofaen, i bilen når vi skal køre langt, i bus og tog når jeg har brug for at lukke omverdenen ude eller når jeg går en tur.

Jeg er medlem af Nota som er et bibliotek for folk med synshandicap fx. hjernerystelse, men også blinde og ordblinde. Tjek: http://www.nota.nu/bliv-medlem
Hører også lydbøger fra netlydbog.dk. 


For tiden går jeg og venter på at den nyeste bog af Michael Katz Krefeld. Hvis man har lyst til spændende krimier med gennemtænkte plot der holder, så er hans bøger gode.

Hvis man har lyst til at lære noget om verdens uretfærdigheder, så gjorde: Godmorgen, Rwanda er I begyndt at arbejde? Håndbog i folkemord, af Øjvind Kyrø, et uudsletteligt indtryk på mig. PAS PÅ, den er virkelig barsk!

Til dem der gerne vil læse om noget virkeligt, men mindre forfærdende, synes jeg personligt at Jæger-i krig med eliten af Thomas Rathsack var god og underholdende.

Jeg vil snart finde min liste af lydbøger frem og så anbefale et par bøger i ny og næ. Her var et par stykker til at starte med.