søndag den 25. august 2013

uge 34En opdatering på hvordan det står til. Er nu gravid i uge 34 og det har været noget af en oplevelse at gennemgå en graviditet oveni en hjernerystelse. Det er nok en vild oplevelse lige meget om man fejler noget vil jeg tro...

Kvalmen jeg havde indtil uge 15 var hæslig. Den gjorde hele min tilstand endnu værre og jeg takker virkelig for at jeg slap for kvalme graviditeten ud. 

Efter kvalmen kom udmattelsen der tog ret lang tid, men så omkring maj/juni begyndte min energi så småt at vende tilbage. 

Juli var en fantastisk måned med fremgang for hovedet som jeg aldrig har oplevet før. Nød virkelig den tid! 

I august vendte heldet desværre og mit hoved og min svimmelhed er blevet slem igen. Eller måske bare normal... Måske var det alt det tordenvejr jeg ikke kunne tåle, måske er det alt det vand der sidder i mit bindevæv og trykker som er synderen.  

Nu er der heldigvis ikke længe tilbage og det er godt, for hver dag får jeg nye skavanker. Fødder der er så hævede at det gør ondt at gå og stå. Et bækken og et haleben der siger knæk og ikke kan siddes på. Hænder der sover og ikke kan holde på noget fordi de er fyldt med vand. Altsammen småting i sammenligning med hovedet og svimmelheden. Nøj hvor kan man klare meget hvis man bare ikke også skulle klare det.